Language:   Danish   Norwegian   Swedish   Finnish   German   English   Polish  


LUFO


AIR FRÖHLICH fremstiller luftforvarmere til alle former for procesanlæg og forbrændingsanlæg.

Her designes den enkelte lufo-løsning efter opgaven under hensyntagen til brændsel, temperatur, belastning, materialevalg og kundespecifikke ønsker. Såfremt vore kunder ønsker en komplet unit kan AIR FRÖHLICH som en af de eneste producenter på markedet tilbyde en komplet løsning inklusive bestykning, rørarrangementer, armaturer og komplet isolering afsluttet med aluzink kappe.

AIR FRÖHLICH producerer fire former for luftforvarmere.

 

a)       Procesluft forvarmere

b)       Væskekoblede luftforvarmere

c)       Kryds-/modstrømsluftforvarmere

d)       ANOX

 

Procesluftsforvarmerelufo3

AIR FRÖHLICH fremstiller alle former for proceslufts- forvarmere i alle størrelser.

Forvarmerne udføres i et væld af materiale og kombination heraf. Afhængig af procesluftens sammensætning, støvindhold og selvfølgelig kundens ønsker tilbydes luftforvarmerne som glatrør, lamel, finnerør eller compoundrør.

Luftforvarmerne er typisk damp, hedtolie eller varmtvandsbaserede.

 

Væskekoblet luftforvarmere

Væskekoblede luftforvarmere er opbygget af to varmevekslere. Anvendes primært til forbrændingsanlæg, hvor den ene varmeveksler er placeret i røggaskanalen og den anden ved forbrændingsluftlufo1indtaget. De to varmeveksler er forbundet på væskesiden således at energien der trækkes ud af røggassen tilføres forbrændingsluften.

Denne løsning anvendes også i procesindustrien. Energien fra varm afkastluft i en proces tilføres en anden procesluft eller ren friskluft der tages udefra.

Forvarmerne udføres i et væld af materiale og kombination heraf. Afhængig af brændsel, støvindhold og selvfølgelig kundens ønsker tilbydes luftforvarmerne som glatrør, lamel, finnerør eller compoundrør.

Luftforvarmerne er typisk hedtolie eller varmtvandsbaserede.

  

Kryds-/modstrøms luftforvarmerelufo4

Anvendes primært til forbrændingsanlæg, hvor røggassen og forbrændingsluften henholdsvis afgiver og modtager energi i en rørvarmeveksler.

Denne løsning anvendes også i procesindustrien. Energien fra varm afkastluft i en proces tilføres en anden procesluft eller ren friskluft, der tages udefra.

Forvarmerne udføres i et væld af materialer. Afhængig af brændsel, støvindhold og selvfølgelig kundens ønsker tilbydes luftforvarmerne i forskellige rørdimensioner og rør- geometrier.

 

  

Brochure

 Håndværkersvinget 10 - Postboks 342 - DK-2970 Hørsholm - TLF : (+45) 45 86 60 66 - FAX : (+45) 45 86 61 35 - E-Mail: mail@airfroehlich.dk
Copyright © AIR FRÖHLICH - All rights reserved - All trademarks remain the property of their respective owners.